Native Instruments Traktor Kontrol S4

Native Instruments Traktor Kontrol S4
€ 599*
incl. BTW
Voorradig!
Native Instruments Traktor Kontrol S4 kopen


 
*Elders goedkoper gezien? Bel ons (023-5749408) voor een nog beter aanbod!
De goedkoopste Native Instruments Traktor Kontrol S4 koop je natuurlijk via ToneControl.nl

De Native Instruments Traktor Kontrol S4 is een 4-kanaals professionele DJ MIDI controller. Het grote voordeel van deze controller is dat hij geleverd wordt met volledige Native Instruments Traktor Pro 2 DJ software. De S4 is gemaakt door Native Instruments zelf en heeft dus alle belangrijke functies van de software in zich en sluit perfect aan op deze software. Ook heeft de Traktor Kontrol S4 een ingebouwde geluidskaart. De S4 kan direct op een PA systeem worden aangesloten door middel van de professionele gebalanceerde TRS jack uitgangen. Ook kunnen er nog andere bronnen aangesloten worden op de S4 door deze aan te sluiten op de overige ingangen.

Meer informatie over de Native Instruments Traktor Kontrol S4 Native Instruments Traktor Kontrol S4 kopen

Het fijne aan de S4 is dat hij is ontwikkeld door de makers van de bijbehorende DJ software, hierdoor zit alles eigenlijk al op de juiste plek. De VU meters per kanaal maken het mogelijk om te kijken hoe hard te output is, een functie die we bij veel andere controllers in deze prijsklasse helaas niet terugzien. De stevige rubberen knoppen en toch solide bouw maken deze controller makkelijk mee te nemen maar toch bijzonder degelijk.

Uiteraard verkopen wij ook accessoires voor de Traktor Kontrol S4 zoals bijvoorbeeld stofkappen, flightcases, flightbags, USB kabels, powersupplies en dergelijken.

Belangrijke voordelen van de Native Instruments Traktor Kontrol S4

  • Sluit perfect aan op de meegeleverde Traktor Pro software
  • Ingebouwde hoge-kwaliteits geluidskaart
  • Gebalanceerde TRS jack uitgangen
  • Lichtgewicht
  • VU meters in de kanaalstrips

Meer informatie over de Native Instruments Traktor Kontrol S4 Native Instruments Traktor Kontrol S4 kopen